Reputatul jurnalist Grigore Cartianu a avut parte de o surpriză de proporții zilele trecute când, în mămăliga pe care și-o comandase pentru prânz, i s-a conturat extrem de vizibil chipul lui Arsenie Boca, supranumit „Sfântul Ardealului”. Acesta a pus imediat deoparte mestecăul și și-a chemat toți colegii de redacție să fotografieze evenimentul.

cartianu mamaliga arsenie boca.jpg

„De obicei îmi fac mămăliga în redacție, că avem cuptor cu microunde, dar azi a fost zi de salariu și am zis să mă cinstesc cu o mămăligă mai gourmet așa. Sunt foarte fericit de această apariție, nu cred că este întâmplătoare. Este un semn că mai trebuie să scriem minim 50 de articole despre viața și sfaturile părintelui Arsenie Boca”, a declarat, fericit, Grigore Cartianu. 

Mămăliga cu chipul lui Arsenie Boca a fost pusă în hol, în dreptul tabloului cu Dinu Patriciu, iar un editor al ziarului a aprins o candelă. Din partea patriarhiei a venit un sobor de preoți care a confirmat miracolul și a sfințit mămăliga cu niște mujdei.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Thursday, 07.05.2015 14:43 Social

National Cinematografic