Minune divină! Într-o mămăligă tăiată de Grigore Cartianu a apărut chipul lui Arsenie Boca

Reputatul jurnalist Grigore Cartianu a avut parte de o surpriză de proporții zilele trecute când, în mămăliga pe care și-o comandase pentru prânz, i s-a conturat extrem de vizibil chipul lui Arsenie Boca, supranumit „Sfântul Ardealului”. Acesta a pus imediat deoparte mestecăul și și-a chemat toți colegii de redacție să fotografieze evenimentul.

„De obicei îmi fac mămăliga în redacție, că avem cuptor cu microunde, dar azi a fost zi de salariu și am zis să mă cinstesc cu o mămăligă mai gourmet așa. Sunt foarte fericit de această apariție, nu cred că este întâmplătoare. Este un semn că mai trebuie să scriem minim 50 de articole despre viața și sfaturile părintelui Arsenie Boca”, a declarat, fericit, Grigore Cartianu.

Mămăliga cu chipul lui Arsenie Boca a fost pusă în hol, în dreptul tabloului cu Dinu Patriciu, iar un editor al ziarului a aprins o candelă. Din partea patriarhiei a venit un sobor de preoți care a confirmat miracolul și a sfințit mămăliga cu niște mujdei.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
7 mai 2015 12:05

Alte articole

Vezi mai mult