Minune la o biserică din România. O icoană a început să lăcrimeze maioneză

Nimic n-ar fi putut prevesti că un sat obosit din Moldova urma să devină peste noapte senzaţia creştinătăţii, însă când icoana Maicii Domnului din biserica având hramul Înălţarea Domnului a început să lăcrimeze, creştinii s-au îmbulzit să vadă cu ochii lor minunea.

Cea care a descoperit minunea este Maria M, din localitate. Aceasta a venit să se roage la Maica Domnului să nu i se taie maioneza pentru beouful de Revelion. Când a ridicat ochii spre Născătoare, a văzut că din colţul ochilor icoanei picură nişte stropi.

„Era maioneză, am şi gustat”, spune Maria M, care a bătut imediat câteva metanii mari şi a alertat toţi popii, protopopii, diaconii şi arhierii pe o rază de 50 km cu strigătele ei.

Preotul din sat spune că fusese mai devreme în biserică, dar nu a observat nimic.

„Eu am fost cu o enoriaşă de la noi din sat, care avea nişte păcate deosebit de grele, făcute în Italia, şi spovedania s-a prelungit mult. Am spovedit-o de 3 ori în faţa acestei icoane, mai mult n-am putut, nu sunt nici eu Dumnezeu. Când am plecat n-am observat nimica”, spune preotul Victor R.

Nici enoriaşa spovedită lângă icoană nu ar fi putut prevesti miracolul dumnezeiesc.

„Nici eu n-am văzut nimic, am stat mai mult în genunchi, vă daţi seama. Aşa e la spovedanie”, spune sfioasă Mioara Papuc.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
30 decembrie 2013 23:12

Alte articole

Vezi mai mult