Minune! O familie din Dâmbovița a fost binecuvântată cu un copil cu două alocații

Românii fac tot mai puțini copii deoarece le e teamă că nu au cu ce să-i crească. Nu este și cazul unei familii de gospodari din comuna Trolați din Dâmbovița, care au un copil născut cu un defect genetic grav, acesta având două alocații în loc de una, stârnind mirare în comună, unde nu s-a mai întâmplat așa ceva de pe vremea fostului colonel din localitate care avea trei pensii.

„Când ne-a zis doctorul la spital că e o problemă cu fătul, ne-am speriat. M-am gândit să nu fie de la faptul că fumez, beau și sunt bătută de bărbat o dată la două zile. Când l-am făcut părea normal, avea toate degetele la mâini și la picioare, organele în ordine. Abia când l-am declarat la primărie ne-a spus care este problema, copilul are două alocații”, spune Maria Dobre, mama bizarei creaturi.

Autoritățile locale au luat act de defectul congenital al copilului și l-au pus într-o clasă specială, de bogați, unde nu va fi privit ciudat pentru că are mai mulți bani decât un copil obișnuit. „În mod normal, dacă un astfel de copil este lăsat în comunități unde sunt copii normali începe să aibă probleme de adaptare, iar viața lui de zi cu zi va fi mult mai grea, pentru că profesorii îi vor da teme pentru doi copii”, spune doctorul Marian Florescu, cel ce s-a ocupat de neobișnuitul caz.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

7 septembrie 2017 19:09
Citește mai mult despre: alocatie copil

Alte articole

Vezi mai mult