Minunea pe care n-o aştepta nimeni! Unui călător din tramvaiul 41 a început să-i lăcrimeze subraţul

Un eveniment religios de maximă importanță a avut loc în această dimineață în tramvaiul 41 când subrațul unui călător a început să lăcrimeze mir și tămâie, inunândân mijlocul de transport cu sfințenie și arome plăcute. La fața locului a venit imediat un sobor de preoți și controlori RATB care să confirme minunea.

Sfântul Francisc Azizi Popescu a început să lăcrimeze din subraț la trecerea, pentru a 10.000-a oară prin pasajul de la Lujerului, după ce temperatura înregistrată în interiorul tramvaiului a atins un clasic 60 de grade celsius. La simțirea minunii ceilalți călători au reușit, pentru prima oară în această vară, să respire liniștiți aerul.

„A fost ca și cum toată lumea din tramvai ar fi făcut duș. Până și boschetarii care dorm de obicei pe scaune miroseau frumos”, a spus Teodora Ionescu, una din femeile care a fost martor la minune. Odată autentificată, minunea a fost trecută în administrarea Bisericii Ortodoxe Române și s-a instituit o taxă de vizitare, constituind astfel o a doua premieră în această zi, ca oamenii să plătească pentru a merge cu tramvaiul în ore de vârf.

Scris de Ef
7 iulie 2014 08:07
Citește mai mult despre: tramvai transpiratie

Alte articole

Vezi mai mult