Arsenie Boca, cel mai în vogă sfânt al ortodoxiei românești, nu mai prididește cu minunile pe care le înfăptuiește. Cea mai recentă s-a petrecut într-un autobuz RATB ce circulă pe linia 178, linie arhicunoscută pentru mirosul greu de transpirație al călătorilor.

arsenie_boca_carte_autobuz.jpg Unul dintre călători a scos o carte cu Arsenie Boca și a început să citească din ea. La doar câteva minute de la începerea lecturii, călătorul a simțit cum mirosul de transpirație începe să dispară puțin câte puțin. În mai puțin de 10 minute, mirosul era complet eliminat din autobuz.

Iar acesta a fost doar începutul miracolului. În autobuz a început să se simtă un puternic miros de tămâie, după care geamurile autobuzului s-au închis singure și s-a pornit și aerul condiționat al autobuzului. ”Un veritabil miracol”, spune șoferul RATB”, mai ales că autobuzul meu nici măcar nu are aer condiționat.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 01.07.2015 15:21 Social

National Cinematografic