Miracol! A citit din Arsenie Boca în autobuz și mirosul de transpirație a dispărut ca prin minune

Arsenie Boca, cel mai în vogă sfânt al ortodoxiei românești, nu mai prididește cu minunile pe care le înfăptuiește. Cea mai recentă s-a petrecut într-un autobuz RATB ce circulă pe linia 178, linie arhicunoscută pentru mirosul greu de transpirație al călătorilor.

Unul dintre călători a scos o carte cu Arsenie Boca și a început să citească din ea. La doar câteva minute de la începerea lecturii, călătorul a simțit cum mirosul de transpirație începe să dispară puțin câte puțin. În mai puțin de 10 minute, mirosul era complet eliminat din autobuz.

Iar acesta a fost doar începutul miracolului. În autobuz a început să se simtă un puternic miros de tămâie, după care geamurile autobuzului s-au închis singure și s-a pornit și aerul condiționat al autobuzului. ”Un veritabil miracol”, spune șoferul RATB”, mai ales că autobuzul meu nici măcar nu are aer condiționat.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
1 iulie 2015 13:07

Alte articole

Vezi mai mult