Miracol în post. Unui român i s-a arătat Dumnezeu și i-a dat voie 4 mici

Minune dumnezeiască în Piața Obor, unde unui credincios i-a ieșit Sfântul Duh în cale și vocea Domnului i-a șoptit: ”Azi ai voie patru mici!”. Fericit, ortodoxul pofticios s-a pus la coadă la Terasa Obor. În acel moment, a avut loc a doua minune. Dumnezeu a despărțit coada în două și credinciosul a fost băgat direct în față, comandând primul.

Conform propriilor declarații, el se ducea la piață ca să cumpere niște gogonele ca să facă murături, pe care voia să le mănânce cu cartofi fierți și cu covrigi, cum se mănâncă în post. Dar Dumnezeu, văzând credința lui, s-a îndurat și i-a spus explicit că are voie să molfăie onctuoasa carne perpelită pe jar și tăvălită prin muștar.

În timp ce mânca micii cu nețărmurită evlavie, credinciosul nostru, pe care o să-l numim Marian, pentru că nu vrem să se știe numele lui real ca să nu fie propus papă, a ridicat o rugăciune de mulțumire către cer: ”Sărumâna, Doamne Doamne, că buni sunt”. Ei bine, un al treilea miracol s-a produs chiar atunci. Dumnezeu a spus: ”Poți să bagi și-o bere”.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
21 noiembrie 2021 08:11
Citește mai mult despre: mici miracol Obor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult