Miracol la Câmpina! O femeie din localitate a recunoscut că bărbatul ei are dreptate

Locuitorii micului oraş prahovean freamătă de emoţie la auzul unei informaţii care, deşi este aproape confirmată din nenumărate surse, pare mai neverosimilă ca niciodată. Se pare că Sorina G, o contabilă din oraş a recunoscut, în cadrul unei dispute verbale cu soţul ei, că acesta are dreptate şi că argumentele sale sunt valide.

„I-am auzit cum se certau de pe casa scării”, susţine un vecin, martor la incident. „În loc să-i aducă aminte de o situaţie din urmă cu 6 ani, când a uitat să-i aducă flori, sau de faptul că petrece prea mult la bere cu prietenii, femeia a recunoscut că argumentele aduse de bărbat în discuţie sunt corecte”, spune acesta.

Cum vestea s-a răspândit cu repeziciune, Sorina G. trăieşte acum un coşmar, fiind asaltată de cereri de căsătorie din partea bărbaţilor din întreaga ţară şi chiar de peste hotare. În ultimele 24 de ore, contul ei de Facebook a fost asaltat de milioane de internauţi iar la uşa ei au fost depuse, în total, 8 tiruri de flori, ciocolată şi bomboane.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
4 februarie 2013 17:02

Alte articole

Vezi mai mult