Miracol medical la Tg-Mureş. Un român a trăit 10 ani cu un ungur în curte

În urma unor analize de rutină, un român din Târgu-Mureş a fost şocat să afle că timp de 10 ani a trăit cu un ungur în curte.

Medicii care l-au consultat pe Marcel declară că e vorba de un caz extrem de rar, ungurul având peste 80 de kilograme, fiind nevoie de peste 14 ore pentru îndepărtarea acestuia.

„Eu n-am ştiut, nu am simţit nimic, deşi uneori se mai uita lumea lung după mine pe stradă. Cel mai interesant e că nici soţia nu a bănuit nimic”, susţine Marcel, românul care care timp de 10 ani a avut un ungur în curte.

Medicii susţin că intervenţia a fost una extrem de dificilă, pentru că ungurul era foarte bine fixat în curtea omului, dar că în aceste momente românul Marcel e în afara oricărui pericol.

Marcel declară că a tras multe învăţăminte din această păţanie şi le recomandă tuturor românilor să-şi facă analizele, pentru că nu se ştie niciodată când te trezeşti cu un ungur în curte.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
24 martie 2013 09:03

Alte articole

Vezi mai mult