Miracol medical! Un bărbat s-a trezit din comă alcoolică după 25 de ani!

Minune în municipiul Târgu Jiu! Un bărbat care a intrat în comă alcoolică în urmă cu un sfert de scol s-a trezut brusc, din cauza durerii de cap îngrozitoare care, spune el, l-a lovit dintr-o dată. Medicii nu au nicio explicaţie mai ales că, spun ei, rudele se gândeau serios să-l deconecteze de la sticle, considerând că, după atâta timp, nu mai e nicio speranţă să iasă din coma alcoolică.

Familia bărbatului spune că aceşti 25 de ani au fost un chin, deoarece tot timpul trebuia să stea cineva treaz ca să-l supravegheze. “De la un moment dat nici nu mai putea vorbi”, declară soţia, “era mut de beat, făcea doar semne din pleoape – când clipea o dată, însemna că mai vrea să i se aducă un rând. Nu ştim dacă după o comă alcoolică atât de îndelungată îl vom mai putea pune pe picioare. Doctorii de aici spuneau că singura lui şansă ar mai fi să-l bage sub masa de operaţie, dar cine să se încumete?”

La rândul său, omul spune că a trăit o experienţă extraordinară în timpul comei alcoolice: “Am văzut pur şi simplu cum mi se ridică spirtul. Practic, trupul meu era mort de beat, dar spirtul, exact cum spun toţi înţelepţii, spirtul chiar e nemuritor.” Rudele care i-au fost aproape confirmă şi ele că omul ar fi călătorit în lumea de dincolo şi spun chiar că la începutul comei bărbatul vorbea cu morţii mă-sii”.

Scris de TNR
13 ianuarie 2012 08:01

Alte articole

Vezi mai mult