Miracol nemaivăzut la mormântul lui Arsenie Boca! Un credincios a intrat gratis

Deși minunile de la mormântul celui cunsocut ca „Sfântul Ardealului” nu contenesc Biserica Ordotoxă refuză să-l recunoască ca atare. Pe cine mai reprezintă Sfântul Sinod, care este turma lor, dacă sfințenia nu-și mai are loc de casă în biserică? Chiar zilele trecute încă o minune a avut loc la Prislop, un credincios spune că a fost lăsat să intre fără să plătească un leu.

Acesta a putut parca chiar în fața mânăstirii, fără să-i ceară niciun popă parcagiu bani de popas, a putut pupa toate icoanele, și pe-o parte și pe alta, s-a rugat la mormânt aproape jumătate de oră, a înfipt bani în copacii din preajma mânăstirii și s-a mai rugat jumătate de oră și toate astea fără să fie deranjat de personalul clerical cu nici o rugăminte. Mai mult, la plecare, n-a cumpărat nici un suvenir și nici una din cele 267 de cărți despre Arsenie Boca.

Martorii spun că asemenea minune nu s-a mai văzut într-un loc creștin de pe vremea lui Iisus Cristos, un personaj legendar despre care nu se știu prea multe. „Să mergi să vorbești cu Dumnezeu sau cu cei sfinți și să nu dai un ban la părinte este nemaintâlnit. Nu doar icoana cu Arsenie Boca a lăcrimat, toate icoanele au început să plângă, ba chiar și perdeaua din altar s-a rupt în două”, a povestit un călugăr.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

7 mai 2017 10:05
Citește mai mult despre: arsenie boca minune

Alte articole

Vezi mai mult