Miracol! O stea apărută pe cer a înştiinţat mii de păstori din Berceni că e promoţie la bormaşini

Conform mai multor evanghelişti locali, o minune cerească a avut loc noaptea trecută în cartierul bucureştean Berceni. Vizibilă atât de pe Giurgiului, cât şi de pe Olteniţei, Brâncoveanu sau Luică, o stea apărută brusc pe cer a înştiinţat mii de păstori din zonă că într-un hypermarket din apropiere e o promoţie specială de Crăciun la bormaşini.

Trei dintre păstori, care locuiesc într-un bloc de lângă piaţa Progresul, au coborât degrabă chiar în clipa în care s-a arătat steaua. “O stea atât de luminoasă nu putea să însemne altceva decât a doua venire a bormaşinilor la doar 40 de lei!”, spune unul dintre ei. “O minune cerească, fără îndoială. Am aşteptat tramvaiul o oră întreagă, în frig, dar odată ajunşi la magazin… ce am văzut acolo… nici nu poate fi descris în cuvinte. Se va cânta mii de ani despre această minune. Am luat bormaşină, tigaie, polizor, maşină de făcut tăiţei. Şi încă atâtea!”

Din fericire pentru ei, cei trei păstori ghidaţi de steaua miraculoasă au ajuns la destinaţie înaintea vecinului lor, Irod Popescu de la etajul 5, despre care spun că vânează toate reducerile şi nu lasă nimic pe rafturi “pentru că e un scârţar nenorocit”.

Scris de Vasile
25 decembrie 2013 08:12

Alte articole

Vezi mai mult