Manuscrisele de la Marea Moartă dar și altele, descoperite zi de zi de cercetători, care n-au încăput pe mâna Bisericii, arată o versiune diferită a personajului imaginar Iisus Cristos. Pe lângă faptul că ar fi putut avea copii, soție și chiar și alte rude, alte papirusuri străvechi arată că Iisus ar fi fost tolerant și cu homosexualii. 

iisus-apa-proseco.jpg

Invitat la o nuntă de homosexuali în Cana Gaylileii Iisus a fost informat de niște discipoli că n-ar fi băutură suficientă. Atunci El a cerut un ulcior de apă și a cerut servitorilor să împartă băutura. Și, minune, când au gustat invitații, era cel mai minunat prosecco pe care l-au băut vreodată. În plus a făcut și niște aperitive din fructe de mare delicioase.

Invitații la nuntă care au relatat minunea au mai spus și că, spre deosebire de alți oameni care au venit acolo, Iisus era foarte elegant îmbrăcat, cu niște sandale simple, cu o singură baretă și o togă ce se asorta foarte bine și-i scotea în evidență ochii frumoși și bentița de pe cap. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Sunday, 19.06.2016 11:22 Social

National Cinematografic