Miracol! Un bărbat s-a vindecat de paralizie încercând să prindă o bere care era să cadă de pe masă

Deși nimeni nu-i mai dădea nici o șansă să-și revină, un bărbat paralizat a reușit să se vindece de cumplita boală datorită berii. O sticlă cu prețiosul lichid care se afla în fața lui era cât pe ce să cadă de pe masă, dar bărbatul țintuit în scaun a întins miraculos o mână și a salvat berea de la cădere.

”Un miracol medical, dar mai ales un dezastru evitat în ultimul moment”, spune un martor al evenimentului. ”Și mă bucur sincer că berea a fost prinsă de bărbatul paralizat, care astfel s-a vindecat, și nu de mine sau de către ceilalți bărbați aflați în zonă care am plonjat toți deodată ca să împiedicăm tragedia. Am sărit vreo 35 să prindem berea.”

Bărbatul care s-a vindecat miraculos e modest și insistă că el doar a făcut ceea ce orice bărbat, paralizat sau nu, ar fi trebuit să facă în locul lui. ”Dacă aș fi asistat pasiv la căderea unei beri ar fi însemnat practic că nu sunt demn să mai fiu numit bărbat. Mai ales că era și o bere rece, spargerea sticlei ar fi fost o povară cu care nu aș fi putut să trăiesc.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
22 aprilie 2017 09:04
Citește mai mult despre: bere

Alte articole

Vezi mai mult