Miracol! Un credincios a găsit chipul Alinei Plugaru într-un trunchi de copac

Un credincios din comuna Mitreni, județul Călărași, a avut surpriza să descopere un desen cu chipul Alinei Plugaru în trunchiul unui copac. Vecinii spun că, cel mai probabil, acesta a fost răsplătit de divinitate pentru bunătatea sa.

Credinciosul spune că a trăit intens momentul în care a descoperit imaginea Alinei Plugaru, cu atât mai mult cu cât aceasta se afla într-o poziție lascivă. ”Când mi-am dat seama că am în fața ochilor chipul prea-prihănitei Alina Plugaru, am căzut în genunchi și mi-au dat lacrimile. După care am început să mă masturbez cu pioșenie”, a recunoscut, cu sinceritate, credinciosul.

De când a găsit chipul Alinei, credinciosul spune că prea-prihănita îi apare în vis în fiecare noapte. „Nici nu mai țin minte care a fost ultima dimineață în care nu m-am trezit ud”, spune acesta. Miracolul a fost confirmat și de către preotul satului, care a cerut să rămână singur cu trunchiul peste noapte, ca să-l studieze cu atenție. ”Dimineața, preotul mi-a înpoiat trunchiul. Era tot transpirat și mi-a zis doar atât: «E ea, Alina Plugaru. E un miracol!»”.

Acum, gospodăria pădurarului s-a transformat într-un veritabil loc de pelerinaj. „Tocmai lemnul ăsta parca m-a pus cineva să îl crăp. L-am arătat la neamuri, apoi la vecini, şi văd că azi, cel puţin, toată ziua au venit oameni să vadă minunea”, a povestit bărbatul din Mitreni.

Scris de Calin
9 ianuarie 2012 09:01

Alte articole

Vezi mai mult