Miracol! Un monitor a lăcrimat în timp ce afişa blogul lui Tudor Chirilă

Inevitabilul s-a produs! Postările lui Tudor Chirilă de pe blogul personal au reuşit să emoţioneze până la lacrimi monitorul unui PC. Acesta efectiv a început să plângă în timp ce afişa unul din textele lui Tudor Chirilă. Monitorul a devenit acum un adevărat zeu printre fanii lui Chirilă.

Deşi reprezentanţii Patriarhiei au refuzat să certifice miracolul, pe motiv că lor nu le iese nimic din asta, specialiştii care au analizat monitorul spun că nu e nici un dubiu că un miracol s-a produs. Ei au identificat inclusiv pasajul care l-a declanşat: “Sunt doar o mână de porumbei albi care pentru o fracţiune de secundă oferă speranţă pentru ca mai apoi să dispară cu tot cu fâlfâit de aripi pe cerul întunecat al incertitudinii.”

Singurul nemulţumit de situaţie este posesorul monitorului. “Înţeleg că nu se întâmplă în fiecare zi ca un monitor să lăcrimeze, dar nu mi pare corect ca monitorul meu să fie mai celebru ca mine. Eu, de exemplu, am început să lăcrimez înaintea lui. Plus că nu e prima dată când lăcrimez la textele lui Tudor Chirilă”, s-a revoltat acesta.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
17 ianuarie 2013 08:01

Alte articole

Vezi mai mult