Miraculos! A fost descoperit butoiul cu zeamă de varză care l-a înviat pe Iisus

Un bețiv din Iași ar putea fi al 13-lea apostol după ce a descoperit, în urma a numeroase drumuri făcute în patru labe la el în curte, dar și în comună, un butoi străvechi, o amforă intactă practic, în care încă se mai găsea celebra zeamă de varză care l-a înviat pe Iisus, sfântul Graal al bețivilor.

„Cu toții știm povestea potirului lui Iisus, cu care a băut el la cina aia celebră de s-a lăsat cu arestări și bătăi ale poliției, aia de s-a enervat până și guvernatorul provinciei, da? No, se spune că după ce a băut din acel potir vin seara, a băut și zeama de varză de dimineață. Știți cum era, viu, în câteva ore nu l-au mai găsit, nici în mormânt, nici pe niciunde. Dom’le, i-a dat forță, a dat piatra la o parte, domnule! Ei bine, despre această zeamă vorbim, care i-a adus-o lui Iisus un anume Saul din Nazaret, prin apostolul Andrei, care era cumnat cu ăsta. De la țară, vreau să zic, originală”, a explicat descoperitorul butoiului, dl. Marcel Constantin.

Legenda spune că cel care bea din zeama de varză a lui Iisus se trezește instantaneu, oricât de mort de beat ar fi fost în această zi măreață. Mai mult, acesta dobândește pentru câteva ore o stare de trezie pură, nealterată, care-i va permite să vadă cine e om bun și cine e om rău. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

8 aprilie 2018 10:44
Citește mai mult despre: butoi Iisus varza

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult