Mircea Badea şi clarvăzătorul Oreste, reţinuţi de DNA pentru şantaj

Mircea Badea a fost reţinut azi dimineaţă de DNA, după ce Elena Băsescu a reclamat că realizatorul tv a şantajat-o în numeroase rânduri. Potrivit fiicei preşedintelui, Mircea Badea a avertizat-o că se află în posesia unei casete extrem de compromiţătoare, filmate pe plaja din Mamaia. Din înregistrare ar reieşi clar că Eba are şunci pe coapse, riduri şi o ditamai burtoaca.

Odată cu Mircea Badea a fost săltat şi clarvăzătorul Oreste, implicat şi el în scandalul de şantaj. Elena Băsescu susţine că Oreste i-a ghicit în cafea, i-a dat în bobi şi i-a citit în cărţi că în maxim doi ani o să se îngraşe ca o balenă, că o să se facă cât casa, că or să arunce copiii cu pietre în ea pe stradă. Văzând-o cum e, Oreste a profitat de naivitatea tinerei europarlamentare şi i-a cerut foloase materiale şi imateriale pentru a o dezlega de blestem. Căci despre un blestem era vorba, Băsescu nu putea scăpa aşa uşor pentru tot ce i-a făcut ţărişoarei.

Până acum, Elena Băsescu le-a plătit celor doi peste un milion de dolari în schimbul tăcerii. De unde a avut banii ăştia, nici nu vreau să mă gândesc. Ar fi putut să slăbeasă chiar şi doar înotând în ei timp de 30 de minute în fiecare zi, după masa de prânz.

Când mascaţii au descins în apartamentul din Sălăjan al familiei Badea, realizatorul tv era în bucătărie, mânca nişte orez cu lapte. La aceeaşi masă se mai găseau mama lui şi mamaie, care avea ceva pe foc. Martorii spun că, înainte să-i observe pe mascaţi, Badea i-a adresat aceste cuvinte bunicii lui:

“Prietene, ai pus prea mult zahăr în orezul ăsta. Uite, mi-a dat şi Ciutacu mesaj, şi lui i se pare că e prea dulce. Ce, eşti băsistă, vrei să mă omori? Nu-mi spune că eşti băsistă din cauza vârstei, trebuie să înveţi să te controlezi.”

În mod straniu, Badea nu a sărit la bătaie cu mascaţii, poate şi pentru că nu ştia cine se afla în spatele măştilor.

În acele momente, Oreste simţea că îl paşte un pericol, că viitorul lui se află dincolo de nişte gratii. Aptitudinile lui de clarvăzător îl făceau să vadă cu claritate gratiile dubei în care se afla, în drum spre bulău.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
23 iunie 2010 13:17

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult