Mircea Geoană a chemat pepenarii în București. A început pepeniada!

Aflat la Dăbuleni pentru a se întâlni cu susținătorii săi, Mircea Geoană a apelat la pepenari pentru a restabili ordinea în Capitală. „Vă așteptăm în capitală să restabilim ordinea. După cum știți, Piața de Pepeni din Capitală a fost ocupată de niște golani din PSD, care nu ne lasă să ne facem treaba. Apelez la înalta voastră conștiință civică ca să demonstrați întregii țări că sunteți o forță. Mihaela… ei, știi tu ce vreau să-ți spun.”

La îndemnul lui Mircea Geoană, sute de pepenari înarmați cu cântare de mână s-au urcat în camioane, dube și Dacii papuc și au pornit spre București. Liderul pepenarilor din Valea Dăbuleniului, Miron Lubeniță, amenință că pepenarii săi sunt pregătiți să facă dop oricui se opune lui Geoană, așa că va curge multă zeamă roșie în Capitală.

Analiștii politici spun că pepenarii sunt o simplă masă de manevră în mâinile unui om inteligent cum este Mircea Geoană, cunoscut și pentru porecla „Deșteptănacul.” Se pare că printre pepenarii din Valea Dăbuleniului s-au infiltrat deja și agitatori care îi îndeamnă pe pepenari să răspândească mesajul „F.F. DULCI.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
24 noiembrie 2011 16:24

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult