Așa se comportă un cadru universitar? Poate conducerea UBB Cluj ar trebui să-și reviziuiască un pic criteriile de angajare și să nu mai permită intrarea în cadrul corpului profesoral a unor persoane dubioase ca profesorul Mircea Miclea, genul de om care rezolvă disputele cu forța. 

mircea miclea pablo escobar.jpg

„Eram pe holurile facultății când cineva mi-a făcut cunoștință cu domnul profesor. I-am spus, în glumă că seamănă cu Paul Escobar, ăla din serialul Narcos. Nu știu de ce nu a zâmbit, probabil nu a văzut serialul. Dar seara, când am ajuns acasă, mi-am găsit familia legată în mijlocul camerei și 50 de mascați cu mitraliere care m-au rugat frumos, dacă știu ce e bine pentru mine, să nu mai fac glume de-astea. Chiar nu mi se pare normal ca un profesor universitar, membru al catedrei de psihologie la o universitate prestigioasă, să se comporte în asemenea hal. Putea să spună simplu că nu i-a plăcut gluma”, a declarat victima.

Situația a fost luată în discuție și în Senatul Universității, profesorul Mircea Miclea fiind sancționat cu „avertisment scris”, dar nu se știe dacă măsura va fi pusă în aplicare, întrucât niciunul din membrii forului nu a vrut să semneze decizia, că au și ei familie și copii. 

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Friday, 13.04.2018 14:47 Social

National Cinematografic