Miros greu în București. Taximetriștii au început să circule cu mâna scoasă pe geam

Aer irespirabil în Capitală, după ce sute de taximetriști au început să circule cu mâna scoasă pe geamul portierei, cu țigara în mână și cu stropi de sudoare picurând de la subraț. Situația e complicată și de faptul că pasagerii taxiurilor sunt foarte asemănători cu taximetriștii, fiind vorba în general de persoane în vârstă, care se spală mai rar decât taximetriștii. Atunci când și ei scos pe geam mâinile albe și noduroase, experții spun că se întâmplă furtuna perfectă, și de la miros mor până și gândacii din oraș, care teoretic ar supraviețui și unui atac nuclear.

Indicii de poluare a aerului au fost dați peste cap încă de pe la ora 10, când taximetriștii au constatat că e deja foarte cald și doar nu sunt tâmpiți să pornească aerul condiționat, pe motiv că ”îmi plătești tu benzina în plus, boss?”.

Cel mai grav este în Centrul Vechi, unde se adună mulți taximetriști, dar și foarte multe panarame nespălate și turiști săraci care n-au bani de camere pe Airbnb. În disperare, Nicușor Dan a încercat să monteze ventilatoare, care să disipeze duhoarea din zonă și să nu dea apă la moară celor care îl fac incompetent.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
8 iunie 2024 07:39
Citește mai mult despre: taxi transpirație

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult