Mișcarea Occupy Wall Street crește pentru că are ca sponsori firme importante

Protestele anti-corporatiste din țara noastră au ca sursă de finanțare sponsorizări ale unor firme importante. „Fără ei nu ne-am putea descurca”, ne spune Mircea Pavăză, președinte interimar al asociației Ocuppy Wall Street, divizia revolte și proteste.

„Avem o colaborare foarte fructuoasă cu cei de la Hewlet Packard, direcția de marketing, care ne-au asigurat bannerele astea color, cele cu Buy HP. Celelalte sunt luate pe barter, de la Procter & Gamble. La fel și cu Selgros Cash&Carry, care ne aduce sandvișurile de la ora 10, și cu BCR Leasing, care ne ajută cu bani. Le mulțumim pentru înțelegere, pentru că fără ei n-am fi putut manifesta împotriva corporatiștilor. Sloganul nostru este Români, treziți-vă cu Nescafe.”

Pentru ca revendicările lor să fie clare, anti-corporatiștii s-au organizat într-o societate non-profit care va desemna un purtător de cuvânt. Mircea Pavăză ne lămurește: „Comisia permanentă a Mișcării anti-corporatiste din România va numi un purtător de cuvânt prin intermediul directorului executiv al mișcării noastre. Candidatul va trebui apoi validat de Comisia de control a Direcției de marketing și Publicitate, pentru a fi siguri că nu este un nenorocit de corporatist. Toate astea le vom clarifica mai bine într-un team building pe care îl vom organiza săptămâna viitoare, împreună cu colegii noștri de la Rompetrol Rafinare.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
28 octombrie 2011 12:08

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult