Mişcarea #rezist se extinde. Sute de treceri de pietoni din Bucureşti, blocate cu BMW-uri

Îi nimicim! Pesediştii n-au nicio şansă. Credeau că au scăpat uşor, dar au uitat cum e cu mămăliga care explodează. Formele de război de gherilă urbană se înteţesc în Bucureşti. După ce în serile trecute grupuri de cetăţeni organizaţi traversau încontinuu pe zebră ca să blocheze traficul, azi sute de treceri de pietoni sunt blocate total cu BMW-uri.

„Dacă toţi am lăsa BMW-ul pe trecerea de pietoni 2-3 zile, ţara asta ar intra în colaps”, susţin şoferii care participă la acest protest. Se pare că au început să fie atacate şi clădirile guvernamentale. În faţa intrării în Primăria Bucureşti era un BMW Seria 7 parcat pe avarii, care bloca accesul atât pe trotuar, cât şi în clădire, dar ulterior s-a dovedit a fi doar maşina Gabrielei Firea.

“În Capitală războiul civil pare iminent. Drept dovadă, intersecţia de la Obor e blocată de la 7 dimineaţa cu 4 tramvaie, o maşină de la ADP, 8 Audiuri A6 din 2003 şi un hipster pe o bicicletă Peugeot vintage”, confirmă sursele de la faţa locului.

Situaţia e agravată şi de cetăţenii care stau la coadă la taraba cu mici de la Cocoşatul, coada blocând complet traficul pe bulevardul Aerogării şi DN1, în ambele sensuri, semn că toţi românii au înţeles că Dragnea trebuie să plece şi s-au alăturat mişcării #rezist.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
6 iulie 2018 13:07

Alte articole

Vezi mai mult