Mister descifrat. Bărbatul care a curăţat zăpada în weekend lângă un bloc dădea un interviu de angajare în Germania

Mai multe echipe de reporteri s-au deplasat în weekend lângă un bloc din Berceni, unde un cetăţean făcea un lucru nemaivăzut: curăţa zăpada de lângă bloc. Uluiţi, oamenii l-au urmărit de la ferestre şi şi-au făcut selfiuri cu el, apoi l-au dat pe Instagram, cu haştag #harnic, #wow, #muncă, #nupotsăcredcevăd şi #decisepoate.

Mitul a fost însă spulberat rapid, pentru că omul a mărturisit că nu a făcut asta din proprie iniţiativă, ci pentru că era o probă de angajare pentru un job din Germania. “N-are legătură cu curăţarea zăpezii. Pe noi ne interesează atenţia la detalii, capacitatea de concentrare, implicarea în taskul pe care l-a primit”, spun cei care l-au angajat.

La final, bărbatul a curăţat şi stratul gros de coji de seminţe din faţa băncilor pe pe aleea blocului, dar şi peturile aruncate în grădina de lângă bloc, semn că era probabil la al doilea interviu pentru nemţi. Acesta a spus că a fost destul de simplu: a intrat pe eJobs, şi-a făcut rapid un CV şi propunerile de interviu au venit: “Mai am de dat mâine un interviu tot pentru nişte germani, curăţ o alee din Parcul Cişmigiu”, spune bărbatul.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

6 martie 2018 11:34
Citește mai mult despre: angajare Germania interviu joburi lopată munca zapada

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult