Mister Vaslui a fost câștigat de singurul bărbat care nu are urmă de topor în cap

Victorie fără emoții în etapa județeană a concursului de Mister de la Vaslui unde Ghiocel Asimionesei și-a adjudecat mult râvnitul trofeu și premiul în valoare de 5 litri de spirt. Acesta a fost preferatul juriului, logic, fiind și singurul candidat care nu avea urmă de topor în cap.

„Vreau să mulțumesc în primul rând mamei mele, care m-a învățat să mă feresc de topor încă de mic, cumnaților mei, care m-au ținut mereu în formă și nu îl utimul rând lui Dumnezeu, că fără el această seară nu ar fi fost posibilă. Îmi pare rău că tata nu a fost aici să mă vadă, din păcate ne-a părăsit când eu încă eram copil, în urma unei lovituri de topor”, a susținut Ghiocel în discursul de acceptare al premiului.

Înarmat cu acest prestigios trofeu și cu faima dobândită, tânărul vasluian a anunțat că nu s-a gândit la viitor dar că în seara asta vrea să petreacă cu două babe, pe care, de această dată, nu va trebui să le violeze, pentru că vor vrea ele de bună voie să aibă parte de o partidă cu un asemenea flăcău chipeș.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

28 decembrie 2022 18:06
Citește mai mult despre: mister topor Vaslui

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult