Misteriosul supererou bucureştean Omul Porumbel a atacat încă o maşină parcată prost

Capitala s-a ales în sfârşit cu supereroul pe care îl merită şi de care are atâta nevoie! Misteriosul Om Porumbel, o figură mascată şi cu pantalonii în vine, s-a pogorât şi în această dimineaţă asupra unei maşini parcate aiurea, pe două locuri, în proximitatea unui mall din Sectorul 4.

Paznicul parcării, nea Gigi, spune că n-a văzut mare lucru. „Era ca o umbră cocoţată pe capotă. S-a petrecut fulgerător, fără scremete. Când mi-am dat seama ce se întâmplă, persoana mascată dispăruse, iar pe tabla maşinii se prelingea un găinaţ imens, aburind, cu un colţ de hârtie igienică în vârf şi câteva pene.”

„Nici măcar nu ştim dacă e un om cu mască de porumbel sau un porumbel uriaş încălţat, darămite să-i găsim cuibul sau să-i punem inel la picior. Tot ce ştim e că nu atacă la întâmplare, loveşte doar maşinile parcate ilegal. Mulţi cetăţeni apreciază asta şi spun că îl susţin pe Omul Porumbel, dar trebuie să subliniem că nu e OK să iei justiţia în propriile mâini”, a transmis un reprezentant al Poliţiei Locale.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
3 iunie 2024 17:30
Citește mai mult despre: omul porumbel parcare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult