Mitingul iubitorilor de animale din București, întrerupt de jandarmi după primele două numere

Scandal, țipete și îmbrânceli la primul miting de amploare al iubitorilor de animale din București. Deși a fost anunțat din timp și avea toate autorizațiile necesare, acesta a fost întrerupt de cordoanele de jandarmi care fuseseră chemate special ca să-i protejeze de furia celorlalți bucureșteni. Jandarmii au luat la bătaie manifestanții care s-au opus și i-au băgat în dubă pe cei care erau prea slabi să reziste.

”Înțeleg că trebuie să fim europeni, să tolerăm toate minoritățile și opiniile dar asta e prea de tot. Dacă vor să iubească animalele să le iubească la ei acasă, departe de ochii noștri, nu în plină stradă. Dacă îi vedea vreun copil. Așa ajung degenerați, să crească mari și să creadă că gâsca nu este pentru mâncat ci pentru altceva”, a declarat unul din jandarmii care a participat la incident.

Inițiativa jandarmilor a fost încurajată de câteva ONG-uri românești conservatoare care nu cred în emanciaparea în această direcție. ”Suntem un popor creștin, cu frica de Dumnezeu. Animalele sunt ori pentru mâncare, ori pentru tras la jug. Dacă vrei să iubești neapărat ceva, iubește-ți un seamnăn, sunt destui care au nevoie de asta. Sau de bani”, a declarat Decebal Popescu, președintele organizației de protecție a oamenilor, ”Două Picioare”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
11 martie 2014 10:03

Alte articole

Vezi mai mult