Autorităţile au fost luate prin surprindere ca de obicei! În această dimineaţă, Piaţa Victoriei din Capitală a fost complet blocată de mitingul taximetriştilor, iar nămeţii de coji de seminţe fac ca traficul să se desfăşoare cu mare greutate şi la această oră.

victoriei_plug_seminte_taximetristi.jpg
"Precipitaţiile mixte, de floare şi dovleac, au lăsat în urmă un strat de coji de seminţe de peste 50 cm, fiind necesară intervenţia cu utilaje de deszăpezire convertite ad-hoc în utilaje de decojire. Acestea abia fac faţă, mai ales că în multe zone a rămas câte un taximetrist care crănţăne la greu", explică Mirelian Bungescu, viceprimar adjunct.

"Marea întrebare e ce o să se întâmple cu grămezile de coji", spune Toma, cetăţean preocupat. "Dacă le deversează tot în Dâmboviţa, riscăm să se producă un dop undeva în aval şi să fie inundată toată Câmpia Română."

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 13.02.2019 15:32 Social

National Cinematografic