Mobilizare exenplară! Înşişi premierul Dăncilă v-a corecta personal manualurile care a fost greşite

V-eşti bune din partea la Guvern! Cărţurile de georgafie, istorie şi tuate celelalte supoarte educaţeonale care a ieşit greşite de la Ministeru Educaţei v-a fii corectate în ce-l mai scurtimp şi mai tipărite încă odată pe bani la editura care e a lui statul, dar cunva nu pe bani cotriboabililo-r!

Anunţu-l la făcut în aciastă dimineaţă însuşi prima ministră Veorica Dăncilă, pe care o să aibe personal grije să fiie bune tuate corecţile la aceste manoaluri care învaţă elevi dupe ele.

Înpreună cu alţi somnităţi, k duamna Grapine sau domnu-l Liviu Pop, duamna Dăncilă a loat la puricit fie care pagină şi galantează pentru ca să fiie data vituare tuată ştinţa din cărţuri 1000% adevăr şi nu mincună ca aea cu vaticanu care nare cinsute de metrii pătaţi, cum scriia în ăla, defapt are ezact cinzeci că ie ceamai mică ţară din românia.

Nici informaţea carea spus că agricutlura ierea bazată mai de mult pe vânătoare, aia va fi şi ia scuasă din cărţuri nu fincă iera greşită ci fincă de agricluptură se ocupă domnu Daea nu elevide şcuală clasa şasa ce mama naibi!!, a precizat prima ministră Dăcnilă în faţa la Editurea Dictatică şi Pegadocică.


Scris de Vasile
28 august 2018 03:08
Citește mai mult despre: Dancila educatie manuale

Alte articole

Vezi mai mult