Modernizare. Primul colet plătit cu cardul la Poşta Română a fost deja urcat în diligenţa de Tecuci

Rapiditate şi tehnologii ca-n cele mai îndrăzneţe SF-uri la Poşta Română. După introducerea plăţii cu cardul acum 2 luni, primul colet plătit cu cardul a fost urcat azi în diligenţa de Tecuci şi poştaşul deja dă bice cailor, să ajungă rapid la destinaţie. Primul client cu card de la Poştă spune că procedura e simplă.

“Vii în oricare din cele peste 15.000 de sedii ale Poştei, mergi la informaţii, afli la ce ghişeu se fac plăţile cu cardul, depui o cerere pentru plata cu cardul, introduci cardul în POS. Mergi la alt ghişeu, unde introduci PIN-ul şi apoi la un al treilea ghişeu unde apeşi tasta Enter”, explică Marian Coltea, primul român care a plătit cu cardul la Poştă.

În rest, procedura de trimitere a coletului rămâne aceeaşi. După plata cu cardul mergi la oficiul poştal de care aparţii, unde depui coletul, cu adeverinţa de la primul oficiu poştal, pe care trebuie specificat “Achitat cu card magnetic”. După cântărire şi preluare, te întorci la primul oficiu poştal, unde depui chitanţa de cântărire a coletului şi coletul e ca şi trimis la destinaţie, evident după ce un angajat verifică dacă sunt bani sau alte valori în el, pe care le fură.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
9 august 2017 16:36
Citește mai mult despre: card colet Posta Romana

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult