Modernizarea Metrorex continuă! În staţiile unde cartela se bagă invers, uşile se vor deschide pe partea cu şina

Metrorex arată că e, înainte de toate, un demers autentic românesc! La scurt timp după montarea noilor porţi de acces, în care cartela se introduce pe dos, conducerea metroului bucureştean face încă un anunţ important: în staţiile modernizate, uşile trenului nu se vor mai deschide pe partea dinspre peron, ci invers, pentru că de ce nu?


“În funcţie de tipul staţiei, asta înseamnă că pasagerii vor coborî din tren pe cealaltă şină sau vor rămâne înăuntru, dacă în dreptul uşii e peretele tunelului”, a declarat Tomiţă Goga, şeful diviziei Inovaţie din cadrul Metrorex. “Fun, fun, fun!”

“Probabil că la început vor fi câteva accidente, fiindcă lumea se va încăpăţâna să ia metroul în continuare, făcând tot felul de sărituri îndrăzneţe, dar curând oamenii se vor obişnui şi vor circula din nou pe la suprafaţă. Astfel rezolvăm problema aglomeraţiei de la Victoriei, Unirii sau Pipera”, a adăugat un angajat al regiei bucureştene. “Ah! Şi scări rulante electrificate? Bineînţeles.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
20 iunie 2017 01:06
Citește mai mult despre: cartela metrou peron statie

Alte articole

Vezi mai mult