Guvernul României a fost nevoit să facă o nouă rectificare bugetară, de data asta pe minus, după ce patriarhul Daniel a trecut cu Icoana Sfântă pe la Palatul Victoria. Gaura se ridică la o sumă colosală, care se va împărţi între toate ministerele, însă Patriarhul a insistat să ia cel mai mult de la Educaţie, pentru că s-a supărat că Religia a fost scoasă din materiile obligatorii.

patriarh_buget_ponta.jpg Miniştrii spun că Patriarhul i-a pus să pupe icoana şi le-a luat între 10 şi 15 milioane de Euro, dar cel mai rău a “făcut-o” pe Ioana Petrescu, de la Finanţe şi i-a luat 100 de milioane, profitând de faptul că e mai “prostovancă”, după cum a declarat Darius Vâlcov, ministrul Bugetului, sau soţul Laviniei Şandru, cum îl ştie toată lumea.

Întâlnirea dintre Ioana Petrescu şi Patriarh a rămas proverbială în Guvern, pentru că absolventa Harvard a început să aplaude când l-a văzut, crezând că e Gandalf, iar Patriarhul a profitat şi i-a spus că are nevoie de nişte bani ca să ia haine de aur pentru hobbiţi.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Sunday, 14.12.2014 04:55 Social

National Cinematografic