Modificări de ultimă oră în Bugetul de Stat, după ce Patriarhul a trecut cu Icoana pe la Guvern

Guvernul României a fost nevoit să facă o nouă rectificare bugetară, de data asta pe minus, după ce patriarhul Daniel a trecut cu Icoana Sfântă pe la Palatul Victoria. Gaura se ridică la o sumă colosală, care se va împărţi între toate ministerele, însă Patriarhul a insistat să ia cel mai mult de la Educaţie, pentru că s-a supărat că Religia a fost scoasă din materiile obligatorii.

Miniştrii spun că Patriarhul i-a pus să pupe icoana şi le-a luat între 10 şi 15 milioane de Euro, dar cel mai rău a “făcut-o” pe Ioana Petrescu, de la Finanţe şi i-a luat 100 de milioane, profitând de faptul că e mai “prostovancă”, după cum a declarat Darius Vâlcov, ministrul Bugetului, sau soţul Laviniei Şandru, cum îl ştie toată lumea.

Întâlnirea dintre Ioana Petrescu şi Patriarh a rămas proverbială în Guvern, pentru că absolventa Harvard a început să aplaude când l-a văzut, crezând că e Gandalf, iar Patriarhul a profitat şi i-a spus că are nevoie de nişte bani ca să ia haine de aur pentru hobbiţi.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
14 decembrie 2014 02:12

Alte articole

Vezi mai mult