Gata cu abuzurile! După ultimele modificări ale Codului Rutier, șoferii îi pot da blană fără grijă. Ca să poți fi tras pe dreapta, trebuie ca polițiștii să-ți dea ei înșiși flashuri, cu cel puțin 2 km înainte de radarul propriu-zis.politia_flashuri_radar.jpg

Mașina trebuie să fie inscripționată corespunzător. Trebuie să scrie mare RADAR pe ea și să aibă desenat pe ea un polițist cu un nas de clovn, ca să-ți atragă mai bine atenția. După ce îți dă flashuri, polițistul trebuie să întoarcă, să te depășească, să ia un avans de 2 km, să oprească, să pornească radarul și dacă mai depășești viteza legală în acel punct atunci poate să te amendeze.

”E o modificare de bun simț, pentru că oamenii chiar se grăbesc. Nu e ca și cum noi i-am împiedica pe polițiști să-și facă meseria. Doar că trebuie să fie extrem de buni ca să ne mai prindă”, declară deputatul care a inițiat modificarea. 

O altă modificare e că după ce ți-a scris amenda polițistul trebuie să ajungă înaintea ta la tine acasă și să ți-o bage în poștă și, dacă nu o găsești, amenda se anulează. Mai mult, amenda se anulează și dacă scrii pe procesul verbal ”Nu am chef să plătesc amendă” și semnezi.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Thursday, 28.06.2018 07:07 Social

National Cinematografic