Gata cu abuzurile! După ultimele modificări ale Codului Rutier, șoferii îi pot da blană fără grijă. Ca să poți fi tras pe dreapta, trebuie ca polițiștii să-ți dea ei înșiși flashuri, cu cel puțin 2 km înainte de radarul propriu-zis.politia_flashuri_radar.jpg

Mașina trebuie să fie inscripționată corespunzător. Trebuie să scrie mare RADAR pe ea și să aibă desenat pe ea un polițist cu un nas de clovn, ca să-ți atragă mai bine atenția. După ce îți dă flashuri, polițistul trebuie să întoarcă, să te depășească, să ia un avans de 2 km, să oprească, să pornească radarul și dacă mai depășești viteza legală în acel punct atunci poate să te amendeze.

”E o modificare de bun simț, pentru că oamenii chiar se grăbesc. Nu e ca și cum noi i-am împiedica pe polițiști să-și facă meseria. Doar că trebuie să fie extrem de buni ca să ne mai prindă”, declară deputatul care a inițiat modificarea. 

O altă modificare e că după ce ți-a scris amenda polițistul trebuie să ajungă înaintea ta la tine acasă și să ți-o bage în poștă și, dacă nu o găsești, amenda se anulează. Mai mult, amenda se anulează și dacă scrii pe procesul verbal ”Nu am chef să plătesc amendă” și semnezi.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Thursday, 28.06.2018 10:07 Social

National Cinematografic