Moment de reculegere la Terasa Obor după ce un client şi-a scăpat micii pe jos

Drapelul României de pe Terasa Obor a coborât astăzi în bernă după ce un client ghinionist a scăpat pe jos 4 mici de pe carton. Din păcate grataragiul nu a ajuns în cele 5 secunde regulamentare la mici, ca să-i pună înapoi pe grătar și să-i salveze, așa că micii au fost pierduți. 

Mai mulți clienți aflați la mese erau muți, probabil de durerea resimțită prin empatie față de bietul om. Grătarul a fost oprit minute bune, pentru că oamenii încă digerau tragedia văzută parcă cu încetinitorul chiar în fața lor. Rumoarea obișnuită a Pieței Obor s-a oprit și tanti care vinde dulceața de ardei iute a izbucnit în hohote de plâns: ”Uite-i cum se rostogolesc! Nu! Au căzut în canalizare! O doamne!”.

Clientul, mai îndurerat decât o bătrânică cu Parkinson care tocmai și-a pierdut înghețata din cornet, a fost încurajat să creadă mai departe într-un univers în care domnesc legile și nu haosul, pentru că bietul de el era pe punctul de a-și lua zilele, cu bere radler.

În învălmășeala prilejuită de tragedie, o hipsteriță a inițiat imediat o petiție online pentru cartoane de mici mai late și cu margini înălțate, pentru ca astfel de tragedii să nu se mai întâmple.

Scris de Ionut
14 mai 2022 23:28
Citește mai mult despre: mici Obor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult