Moment istoric pentru România: În portul Constanța s-a dat azi primul bon fiscal

Autorități și oficialități locale, veterani de război, pompieri și militari au participat în această dimineață la o ceremonie oficială ce a avut loc în portul Constanța. Sub privile uimite ale asistenței, primarul Constanței a primit primul bon fiscal eliberat vreodată în zona portului.

Pentru această ceremonie primarul Radu Mazăre a ales un costum de pirat malaezian din secolul XIX, în timp ce suita sa a fost îmbrăcată în luptători berberi din nordul Africii. Președintele județului, Nicușor Constantinescu, a împărțit cu generozitate șpăgi celor prezenți la eveniment. Corul de copii al Școlii Generale numărul 5 din localitate a intonat Imnul României și o arie dintr-o operă a lui Ciprian Porumbescu.

Dacă initiațiva se va dovedi un succes, autoritățile locale vor să implementeze acest interesant sistem fiscal pe tot litoralul românesc. O idee și mai radicală a fost anunțată tot cu această ocazie, respectiv folosirea aritmeticii generale cu adunări în baza 10, atunci când se calculează nota de plată.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
8 aprilie 2014 04:04

Alte articole

Vezi mai mult