Momentul adevărului. Românii dau jos măștile și află câți dinți mai au în gură

Relaxare cu emoții în toată țara. Milioane de români scot azi masca de pe față și se uită îngrijorați în oglindă, ca să vadă câți dinți mai au în gură. Perioada lungă în care măștile au fost obligatorii a însemnat și o reducere drastică a igienei orale pentru majoritatea românilor.

Studiile relevă că doar 10% din români au toți dinții în gură, deci de azi vom reîncepe să vedem spectacolul trist al dinților stricați, iar duhoarea din autobuze va crește exponențial.

Ieri, vânzările de pastă de dinți au explodat, românii realizând că fără mască se va prinde lumea cât de rău le pute gura, așa că și-au pus o pastă mică în coșul de cumpărături. Nu s-au aruncat la un tub normal, pentru că e puțin probabil ca relaxarea să dureze prea mult și nu vor să arunce banii.

Bilanțul e îngrijorător. Doar 12% din români s-au vaccinat, dar 70% sunt știrbi. În consecință, mulți români vor continua să poarte mască în spațiile deschise, aceasta fiind soluția cea mai ieftină prin care se evită și drumurile la dentist.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
14 mai 2021 23:41
Citește mai mult despre: dinți mască

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult