Monarhie în Berceni! O asociaţie de locatari va înlocui preşedintele de scară cu un rege străin

O decizie istorică ar putea schimba pentru totdeauna viaţa locuitorilor unui bloc din Berceni! Potrivit câtorva martori, asociaţia de locatari a blocului aflat pe strada Ghimpaţi ar fi decis în unanimitate demiterea preşedintelui de scară, acesta urmând să fie înlocuit “cu un monarh străin, dintr-o veche familie europeană de administratori de bloc”.

“Ne-am săturat de republică, de preşedinţi de scară puşi numai pe căpătuială, care fug din ţară cu fondul nostru de rulment când li se termină mandatul”, spune un pensionar din bloc. “Orice s-ar spune, monarhia ereditară este singura soluţie pentru scara H. Personal, aş prefera să aducem o dinastie nemţească, toată lumea ştie cât sunt de serioşi, poate ne-ar rezolva şi problema cu pierderile de apă. Şi să-l evacueze neapărat pe tânărul ăla lăţos de la cinci, care dă muzica tare şi face duş la trei dimineaţa.”

Un bun candidat, spun analiştii, ar fi actualul administrator al castelului Sigmaringen, foarte bine văzut de familiile nobiliare europene graţie agerimii cu care citeşte contorul. Dacă ar accepta titlul de rege de scară, Fridolin Ludwig de Piemelhausen-Hodenburg ar putea fi încoronat primăvara viitoare ca Nea Gogu I.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
25 septembrie 2013 11:07

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult