Mongolii au invadat China prin gaura făcută de doi muncitori în Marele Zid

Un dezastru de proporții are loc zilele acestea în China, care este victima unei invazii mongole. Toate acestea după ce doi muncitori leneși au făcut o gaură în Marele Zid Chinezesc că să ajungă mai repede la muncă.

„Au apărut în toiul nopții, îngrozind zarea cu strigătele lor sălbatice. Nu au cruța nimic, femei, copii, membri de partid. A fost un masacru”, spune Xing Ping, ofițer de poliție într-o provincie din nordul Chinei invadată de mongoli. „Trupele de ordine au intervenit cu arme chinezești, din păcate acestea nu au reușit să facă față arcurilor călăreților mongoli”, a recunoscut și televiziunea de stat din China, TV TrăiascaMao.

Ultimele informații de pe front ne spun că Beijingul a fost înconjurat iar liderul mongolilor solicită ca Xi Jingping să ofere o fiică a sa drept soție liderului mongolilor. Conform constituției chineze, poți deveni lider al partidului comunist, și evident și al țării, dacă te căsătorești cu cineva din linia nobilă de nomenclaturiști ai țării.

Marele Zid Chinezesc este cea mai mare construcție făcută vreodată de om, are 7 miliarde de kilometri lungime, este vechi de mii de ani și a oprit cam 99% din invaziile mongole de până acum.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

6 septembrie 2023 18:42
Citește mai mult despre: china invazie mongoli zid

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult