Monica Tatoiu, bătută cu sălbăticie de Mircea Badea în timpul unei emisiuni TV

Scene incredibile în platoul emisiunii “Sinteza zilei” de pe Antena 3. În timpul unei pauze publicitare, Mircea Badea a atacat-o pe Monica Tatoiu, spre vădita bucurie a celor prezenţi în platou, Mihai Gâdea, Victor Ciutacu şi Valentin Stan.

Din culise s-a auzit mai întâi vocea lui Badea, care urla “Nu mai pot de atâta Monica Tatoiu!”, după care acesta a intrat în studio, unde a sărit la gâtul Monicăi Tatoiu şi a lovit-o în zona capului cu sălbăticie. După ce a lăsat-o lată la podea, Badea i-a şoptit acesteia: “Prietene Monica Tatoiu, data viitoare când mai apari în vreo emisiune îţi rup capul”.

Mihai Gâdea a confirmat incidentul, însă dă vina pe Monica Tatoiu, care ar fi ajuns în emisiune fără ca cineva s-o invite. “Deşi sunt moderatorul emisiunii, n-am idee cum a ajuns Monica Tatoiu la mine în studio. Eu chiar n-am invitat-o, pur şi simplu m-am trezit cu ea în emisiune. M-a avertizat cineva acum ceva vreme că Monica Tatoiu reuşeşte pe căi oculte să ajungă la orice emisiune vrea ea. Şi, deşi am remarcat că Tatoiu apare zilnic la televizor, nu l-am crezut. Acum, însă, îi dau dreptate”, ne-a spus Gâdea.

În mod deloc surprinzător, Victor Ciutacu i-a luat apărarea lui Mircea Badea. “Bine i-a făcut Mircea. Dacă n-o bătea el, o băteam eu”, a scris acesta pe blog. Valentin Stan, în schimb, s-a obţinut de la declaraţii, dar a promis că va prezenta în zilele următoare un file audio cu părerea lui vizavi de incident.

Scris de Calin
11 decembrie 2010 11:12

Alte articole

Vezi mai mult