Sute de mii de români s-ar putea trezi fără cadouri de Moș Crăciun în această iarnă pentru că și-au construit locuințele fără să respecte legendele străvechi. Moș Crăciun a solicitat de mai bine de trei luni schimbarea normelor ISU astfel încât hornurile caselor să aibă minim 1,5 metri, ca să încapă și el pe ele. 

horn-mos-craciun-norme-isu.jpg

„Pe vremuri era mai ușor, că puteai intra pe hornul casei românului. Iar dacă nu avea hornul suficient de mare, intrai prin acoperiș, că oricum românii aveau case din paie. Acum e tot mai greu, chiar și cu dietă, mi-e aproape imposibil să intru pe hornurile ăstea mici. Ce să mai vorbesc de hornul de la centrala de apartament, pe-acolo nu intră nici un spiriduș”, a declarat Moș Crăciun. 

Conform solicitărilor Moșului, pe lângă lărgirea hornului, acesta trebuie și curățat. „Altfel, dacă nu-i curat, o să credeți că v-a intrat în casă un miner, și singurul care s-ar bucura la așa ceva ar fi Ion Iliescu. Iar el e ateu, nici măcar nu crede în Moș Crăciun”.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Wednesday, 23.12.2015 15:09 Social

National Cinematografic