Moș Crăciun i-a lăsat unui român o familie de ucraineni sub brad

Surpriză pentru Marian Coltea, care locuiește în zona Lujerului din București. În dimineața aceasta, căutând sub brad după cadouri, Marian a auzit câteva persoane vorbind într-o limbă ciudată. La o căutare mai atentă, a descoperit sub brad o familie întreagă de refugiați ucraineni, și un bilet de la Moșul: ”Te descurci”. Panicat, bietul om abia a mai reușit să strige ”Slava Ukraina!”.

În cele din urmă, familia de ucraineni a recunoscut că n-a fost adusă de Moș Crăciun, ci de un domn burtos cu o dubiță, care i-a lăsat în Gara de Nord și apoi a fugit cu majoritatea bagajelor.

După ce i-a invitat la masă, Marian a observat că refugiații se înțeleg perfect cu soacra lui, venită de la Rădăuți, iar ceea ce părea o limbă străină era doar română cu un puternic accent moldovenesc. N-a durat mult până s-a descoperit că refugiații sunt mătușa unui nepot al soacrei, cu nora și copiii, moment în care refugiații și-au scos în sfârșit gențile pe care le țineau strâns la piept, de frică să nu fie jefuiți de români.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
25 decembrie 2022 08:31
Citește mai mult despre: Crăciun ucraina

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult