Moș Crăciun a fost văzut azi făcând o criză de nervi în parcarea Mallului Băneasa. După ce Moșu` s-a chinuit să găsească un loc de parcare cam o oră, un gherțoi i l-a furat, strecurându-se pe lângă sania lui. Când a intrat în supermarket, Moșu` a descoperit că nu sunt cărucioare, așa că de nervi a dărâmat o piramidă de panettone și s-a pișat în coșul ăla uriaș cu bomboane de pom.mos_craciun_furios.jpg

Moș Crăciun spune că ”p… cadouri anul ăsta”, pentru că ”nu sunt tâmpit să stau la coadă prin toate magazinele, să vă iau vouă cadouri. Chiar am lucruri mai bune de făcut cu viața mea”.

Moș Crăciun a fost văzut întâmplător pe la mall de Moș Costel, drojdier, care i-a dat un sfat simplu: ”Hai să bem banii de cadouri, dă-i în p… mea!”. Împreună cu Renul Cornel, cei doi moși s-au pus pe băut și le transmit celor care așteaptă cadouri că ”Mai luați-vă și singuri, dați-vă dracu` de putori”.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Saturday, 15.12.2018 14:53 Social

National Cinematografic