Anul acesta ar putea fi cel mai trist Crăciun din istoria României după ce cunoscuta entitate parallax Moș Crăciun a anunțat că își retrage operațiunile din România. „Există un cost pe produs raportat la nivelul de bucurie iar corporația mea nu poate să facă față concurenței venite din partea lui Pinocchio, premierul vostru”. 

ponta_mos_craciun.jpg

Comparativ, micile cadouri făcute de Moș an de an nu se compară cu sacoșele și gălețile pline cu ulei, făină și pui înghețați oferite de candidații la președinție. „Domnu' Ponta a promis că ne mărește pensiile iar nea Sorin Oprescu ne dă gratis pe autobuz. Moș Crăciun ce p*la mea a promis?”, a explicat succint situația Teodor Popa, un alcoolic din București. 

Retragerea lui Moș Crăciun de pe piața românească ar putea fi urmată și de cea a lui Moș Nicolae, care a promis că va cere bisericii ortodoxe să fie scos și din calendar, ca sfânt, ca să nu îi mai fie asociată imaginea cu o organizație care doar ia și nu dă nimic. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Friday, 24.10.2014 17:17 Social

National Cinematografic