Una din cele mai cunoscute vedete din România, Moș Crăciun, se alătură numeroaselor voci care critică sistemul de educație românesc. Într-o scrisoare deschisă adresată locuitorilor țării acesta se plânge de faptul că multe din scrisorile primite de la copii par să fie scrise de niște analfabeți. 


mos-craciun-trist.jpg


„Nici nu știu exact a cui este vina și dacă chiar ei le-au scris. Pe lângă faptul că sunt agramate, multe din scrisorile trimise par să fie scrise de persoane semi-retardate. Bănuiala mea e că elevii sunt atât de analfabeți încât le-au scris profesorii scrisorile astea. Parcă premierul vostru, Viorica Dăncilă a fost profesor, nu?”, se arată în scrisoarea lui Moș Crăciun.


Acesta a precizat că nu știe dacă va veni sau nu în România anul acesta. Copiii însă își vor putea da seama dacă Moșu' le-a citit scrisoarea dacă dimineață sub brad vor găsi cadoul pe care și l-au dorit sau pe tatăl lor încolăcit în jurul unui pet de Babanu de 5 litri.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 14.12.2018 12:30 Social

National Cinematografic