Una din cele mai cunoscute vedete din România, Moș Crăciun, se alătură numeroaselor voci care critică sistemul de educație românesc. Într-o scrisoare deschisă adresată locuitorilor țării acesta se plânge de faptul că multe din scrisorile primite de la copii par să fie scrise de niște analfabeți. 


mos-craciun-trist.jpg


„Nici nu știu exact a cui este vina și dacă chiar ei le-au scris. Pe lângă faptul că sunt agramate, multe din scrisorile trimise par să fie scrise de persoane semi-retardate. Bănuiala mea e că elevii sunt atât de analfabeți încât le-au scris profesorii scrisorile astea. Parcă premierul vostru, Viorica Dăncilă a fost profesor, nu?”, se arată în scrisoarea lui Moș Crăciun.


Acesta a precizat că nu știe dacă va veni sau nu în România anul acesta. Copiii însă își vor putea da seama dacă Moșu' le-a citit scrisoarea dacă dimineață sub brad vor găsi cadoul pe care și l-au dorit sau pe tatăl lor încolăcit în jurul unui pet de Babanu de 5 litri.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Friday, 14.12.2018 10:30 Social

National Cinematografic