Un studiu arată că româncele adună mii de euro în fiecare lună din reducerile la obiectele pe care şi le cumpără, sumele însemnând circa 80% din PIB şi constituind practic singurul motor de creştere al economiei româneşti.economie_reduceri_femei_cumparaturi.jpg

“Când mă uit aşa, în trecere, pe monitorul ei, cred că are 20 de ferestre deschise pe diverse site-uri de reducere. De epilare, de haine, de pantofi, de masaj, de excursii, de bilete de avion, de genţi, poşete, sandale. Nu zic că e chitroasă, dar eu n-aş putea niciodată să-mi chivernisesc atât de bine banii”, spune Decebal Popescu, norocosul soţ al unei femei de-a dreptul scufundată în universul reducerilor.

“Când văd voucherele cum se strâng, îmi vine s-o pup, ce mai. Cred că economiseşte vreo 2000 de Euro pe lună. Dacă n-ar fi atât de grijulie, nu ştiu cum ne-am descurca”, a mai declarat Decebal Popescu.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Monday, 04.08.2014 14:19 Social

National Cinematografic