Mult aşteptatul rebranding! Mănăstirea Prislop se va numi Arsenie Boca Resort & Spa

Milioanele de pelerini sosiţi să scurme cu un băţ în mormântul lui Arsenie Boca au fost uimiţi să găsească acolo condiţii ca-n Occident! În mare taină, călugării de la Mănăstirea Prislop au efectuat ample lucrări de modernizare a complexului, care se va numi din luna septembrie “Arsenie Boca Luxury Resort & Spa”.

Potrivit lui Onufrie Rîuleţ, stareţul mănăstirii, donaţiile credincioşilor au fost folosite cu chibzuinţă pentru ca îndrăgitul loc de pelerinaj să strălucească aşa cum se cuvine. “Arsenie Boca Luxury Resort & Spa e primul complex de turism religios de 5 stele din România, putând concura oricând cu cele din Ierusalim, Vatican sau Lourdes. Avem 3 izvoare tămăduitoare, unul dintre ele cu instalaţie de valuri artificiale, restaurant thailandez de post, centru de wellness unde se pot face împachetări cu mir şi tămâie, servicii de spovedanie 24h/24 şi program artistic în fiecare duminică.”

“Preţurile sunt mai piperate decât în trecut, când eram clasificaţi la doar 4 stele, dar credincioşii adevăraţi nu se uită la bani când e vorba de minuni şi har”, adaugă Rîuleţ. “Dacă ne ajută Domnul, la anul ne vom extinde – se lucrează deja intens la proiectele Boutique Hotel by Cleopa şi Papacioc Concept Lounge.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
11 august 2015 15:08

Alte articole

Vezi mai mult