Multe asociaţii de proprietari îşi pun bulină roşie pe bloc, ca să nu mai intre colindătorii

Asociațiile de proprietari recurg la metode tot mai inedite pentru a a alunga colindătorii. De exemplu, unele asociații au pus cu bună știință bulina roșie pe bloc, să fie siguri că nu vine nimeni să bată toba, plimbe ursul sau alerge capra în cadrul tradiționalelor sărbători.

„Blocul nostru este unul bun, cadru beton, cu traverse de fier, a supraviețuit cutremurului din 77 fără să scârțâie măcar. Vă dați seama, e un magnet pentru colindători dar și pentru cei care vor să dea cu bormașina în siguranță. Așa că l-am încadrat noi la clasa de risc seismic ultra-extrem, adică pică la cel mai mic cutremur, petrecere cu lăutari sau dacă se sprijină un domn mai gras de el. De-atunci e parfum aici, liniște în bloc ca la cimitir”, spune Decebal Popescu, un președinte de asociație de proprietari din Dristor.

De când au instalat bulina pe bloc proprietarii nu doar sunt ocoliți de colindători ci și de martori ai lui Iehova, împărțitori de pliante sau chiar polițiști. „Merge lumea și pe hol în vârfuri, se descalță la intrarea în casa scării să nu tropăie”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
28 decembrie 2016 11:12

Alte articole

Vezi mai mult