Multe românce îşi iau amanţi curieri, să primească mai repede produsele comandate de Black Friday

E timpul să recunoști că probabil și tu ai luat țeapă de Black Friday. Magia reducerilor s-a terminat și acum urmează lunga perioadă în care stai și aștepți să-ți vină coletul, iar curierii nu se grăbesc niciodată. Așa că doar stai și aștepți ca boul. E și mai grav dacă ai plătit înainte, cu cardul, pentru că livrările în acest caz sunt puse la coadă, după Anul Nou. Asta pățești dacă n-ai flerul unor românce deștepte, care chiar în această perioadă și-au găsit amanți de la firme de curierat și acum nu au astfel de probleme.

”I-am spus clar că sunt pe interes. Eu sunt femeie măritată și am și doi copii, dar m-am combinat cu un băiat de la o firma de curierat cu care colaborează magazinul online de unde îmi fac eu cumpărăturile și am primit toate produsele a doua zi. El știe că dacă nu primesc produsele, nu bagă nici el coletul în dubă. Singura mea problemă acum sunt iritările vaginale și bătăile de la soțul meu, care mă întreabă mereu ce-am făcut cu banii, de ce ne trebuie încă o plasmă și de ce e mereu o dubă de curier în fața casei când e el la serviciu”, povestește Mioara Papuc, o femeie care a înțeles ce trebuie făcut dacă vrei produsul la timp.

Curierii acceptă situația și devin ușor amanți pentru sute de românce, care mai de care mai grase și mai păroase. Robert Acrișor, curier, explică de ce: ”O fac de foame. După sex ele adorm și eu mă duc la frigider și mănânc și eu ceva. Pentru că sunt cam jigodie, lumea nu-mi lasă bacșiș, iar firma mă plătește cu salariul minim pe economie. De unde bani de șaorma?”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
24 noiembrie 2015 00:11
Citește mai mult despre: amant Black Friday curier

Alte articole

Vezi mai mult